Шоколадно-бананові мафіни до чаю
Затишне чаювання у колі друзів чи рідних стане смачнішим, якщо ви подасте на стіл шоколадно-бананові мафіни. Всі переваги цієї випічки в тому, що нічого збивати не треба - перемішуємо все необхідне і випікаємо. Такі мафіни мають особливо вологий і ніжний смак, тому їдять їх із задоволенням і дорослі, і діти. Ну що, приготуємо?
Інгредієнти
- Борошно пшеничне - 100 г
- Цукор - 120 г
- Банан – 1 шт.
- Яйце куряче - 1 шт.
- Олія - 55 г
- Какао-порошок - 25 г
- Розпушувач – 1 ч.л.
Кроки приготування
- У мисці з'єднати яйце, цукор та олію. Перемішати. Із банана зробити пюре. Додати до миски.
- Борошно змішати з розпушувачем та какао. Висипати у миску. Все перемішати. Тісто викласти у формочки.
- Випікати шоколадно-бананові мафіни при температурі 180 градусів до готовності, приблизно 20-25 хвилин. Ось і все. Смачного чаювання!